Koningsdag in Aalsmeer

Vanmorgen vroeg trof Radio Aalsmeer-medewerker Laurens Niezen de eerste mensen al aan op de vrijmarkt in de Zijdstraat. Het belooft vandaag een wisselvallige Koningsdag te worden wat het weer betreft. Buitjes wisselen af met de zon en bewolking. Houd rekening met de temperatuur, deze is met 10 graden een stuk koeler dan de afgelopen dagen. Liever een oranje trui vandaag dan alleen een t-shirt.

Koning Willem-Alexander viert zijn verjaardag vandaag in Amersfoort met zijn familie, maar in Aalsmeer en Kudelstaart is er ook genoeg te beleven. Zo verzorgt Stichting Oranjecomité tot 18:00 een gezellige dag op het Raadhuisplein, en is er in Kudelstaart achter het dorpshuis ook van alles te beleven. Vanaf 15:00 ook met live muziek. Namens Radio Aalsmeer een hele fijne Koningsdag toegewenst!

Vanavond vertelt Laurens Niezen in zijn radioprogramma DIT alles over wat hij vandaag heeft meegemaakt in Aalsmeer en omstreken.

Foto: Laurens Niezen Fotografie

Gepubliceerd: 27 april 2019 om 13:47 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×