‘Blikopener Radio’ op herhaling

Komende weken is het vakantietijd voor Blikopener Radio, maar dat is geen reden om een open blik te houden! Zij trekken namelijk de leukste uitzendingen van de afgelopen tijd uit het blik en herhalen deze de komende maandagen.

Zo was de uitzending van 15 april ook weer mooi. Even terugluisteren kan natuurlijk! Lennart en Wilg belden met Marie-Jose van Tol. Zij is psycholoog en werkt als universitair docent bij het UMCG in Groningen. Ze vertelde over haar onderzoek naar de rol die de hersenen spelen bij het omgaan met depressies. Ook legde ze uit wat de Jonge Akademie is. Verder namen Lennart en Wilg een spreekwoordelijke rode pil met columnist Jilles, vertelde Wilg wat ze leerde bij een innovatie-evenement in Parijs en hadden zij het met columnist Hermaniak over innovaties binnen LinkedIn en Twitter.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 april 2019 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×