Karin de Geus gast in 'Door de Mangel'

Afgelopen maandag ontvingen Mylène en Elbert Huijts paralympiër en houder van het werelduurrecord handbiken Jetze Plat. De in Vrouwenakker woonachtige sporter vond tijd in zijn drukke trainingsschema om een uur lang allerlei vragen te beantwoorden. Het grote doel voor Jetze zijn de Paralympische Spelen in Tokio volgend jaar. Hij hoopt op twee of drie medailles bij het handbiken en de triatlon. Plat gaf aan na Tokio met zijn gewonnen prijzen weer terug te komen naar Radio Aalsmeer.

Op Tweede Paasdag komt er ook weer een gast naar de studio. Dit is de gast die Jeroen Mäkel op 8 april heeft voorgedragen. Karin de Geus-Stokkel komt maandagavond meehelpen eieren zoeken. Zij doet vrijwilligerswerk bij de Scouting, maar ook in een hospice. Daarnaast is zij ook actief bij de Roparun. Mäkel weet dat zij niet zelf meeloopt, maar wil graag weten wat zij dan wel precies doet. Deze en andere verrassende vragen zullen Karin worden voorgelegd. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Karin de Geus, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 april 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×