‘DownTown Radio’ over therapie voor kinderen

Dennis Wijnhout, Rinus van Itterzon en Ilse Zethof zijn weer terug met ‘DownTown Radio’. Nog maar ruim twee maanden voordat DownTown Ophelia weer plaats vindt, dus de hoogste tijd om bij te praten. Carin Verhagen komt naar de studio vanwege haar stichting De Giraf. Zij bieden therapie op maat aan voor kinderen met een beperking of stoornis. Carin neemt haar 18-jarige zoon Thom met Downsyndroom mee die uiteraard ook aan het woord komt. Hij heeft leuke liedjes uitgezocht en daar zit ongetwijfeld André Hazes bij, want hij is groot fan. Het wordt weer een volle en gezellige uitzending aanstaande zaterdag.

DownTown Radio‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand  uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 april 2019 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×