‘Echt Esther’ spreekt Aalsmeerse coaches

Donderdag 18 april zijn Jidske Steenwinkel, Belinda Buskermolen, Mercedes Sharrocks en Ingrid Claasen te gast. Samen vormen zij coachcentrum Amstelland. Steenwinkel werkt als kinder- en jongerentherapeut. Belinda Buskermolen begeleidt cliënten die vastlopen in hun persoonlijke ontwikkeling en/of loopbaan. Mercedes Sharrocks is medium, intuïtief -en mindset coach. Ingrid Claasen is o.a. bekend door het organiseren van Netwerk & Ladies Events. Tegenwoordig richt zij zich vooral op de merkvoering van ZZP- en MKB bedrijven.

Heb jij een vraag voor de dames die Esther Sparnaaij donderdag niet mag vergeten? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 15 april 2019 om 23:03 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×