‘Echt Esther’ onderzoekt radiovirus

Esther Sparnaaij besloot eens naar haar eigen radio-omroep te kijken. Wie zijn eigenlijk Radio Aalsmeer? Ben je benieuwd wat er zoal voor en achter de schermen gebeurt? En waarom de medewerkers van Radio Aalsmeer zo graag radio maken?

Luister dan mee, donderdag 11 april tussen 19.00 en 20.00. Dan vertellen Meindert V/d Zwaard, Peter Boogaard, Elbert Huijts en Deborah Bothe over wat er bij de radio gebeurt. Welke muziek kies je? Wie regelt de techniek? Wie onderhoudt de studio? Heeft de omroep een bestuur? Meer vragen? Mail ze naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 8 april 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×