Cultureel Aalsmeer in ‘That’s Life’

Het maandelijkse lifestylemagazine met Jenny Piet en Wilbert Streng begint donderdag met Constantijn Hoffscholte, coördinator van het Flower Art Museum. Hij neemt tevens vrijwilligster Leomiek Tesselaar mee naar de studio, evenals violiste Merel Vercammen die de The Art of Music concerten in het museum coördineert.

Later schuift Erna Zuidhoek aan. Zij is mentor voor een stressvrij leven, maar ook hier in Nederland de leider van een nieuw platform voor vrouwen: When Women Speak. De avond wordt cultureel verantwoord afgesloten met Angèle Aardman van het Boekhuis Aalsmeer, o.a. over het geslaagde Boekhuisbal van 22 maart jl. en prachtige boeken die zijn uitgekomen vanwege het Rembrandt Jaar. De radiotechniek is in handen van Dennis Wijnhout.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 april 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×