Verjaardagspartijtje bij ‘Let’s Go’

Aanstaande vrijdag wordt het tussen 18.00 en 19.00 uur een gezellige boel bij het kinderprogramma ‘Let’s Go’. Dan komt de 10-jarige Kaya zijn verjaardagsfeestje vieren in de radiostudio, compleet met slingers en ballonnen.

Hij mocht een keer eerder mee naar de radiostudio, is gek van muziek en droomt al over radio maken. Reden voor Jonas en Laurens om hem uit te nodigen en zelfs zijn unieke partijtje te organiseren. Het wordt lekker druk in de studio, want hij neemt negen vriendjes mee die met elkaar een favoriete top 3 hebben samengesteld. De kinderen mogen de activiteitenagenda presenteren, interviewen en vooral gaan genieten. Het wordt vast en zeker een feestje in de studio voor Kaya! Luister je weer mee?

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Let’s Go‘ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Kayra (eigen foto)

Gepubliceerd: 8 april 2019 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×