Een sportieve 'Mark en Eric Show'

Aanstaande vrijdag is de ‘Mark en Eric Show’ weer op Radio Aalsmeer te beluisteren! In deze sportieve editie is de Kudelstaartse voetballer Rob Overvliet te gast. Hij gooit momenteel hoge ogen bij vv Noordwijk. Daarnaast nemen Mark Simoons en Erik Spaargaren contact op met de Aalsmeerse handballer én showmaker Jeffrey Boomhouwer. Hij zal meer vertellen over zijn profhandbal carrière bij Bergischer HC. Uiteraard zal er ook nog gesproken worden over de spectaculaire line-up van Feestweek 2019. Mis het niet!

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 april 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×