'Vrijdagavondcafé' over de feestweek en Roparun

Vrijdagavond vanaf 21.00 uur zijn Ron en Deborah er weer met het altijd gezellige ‘Vrijdagavondcafé’. Deze week onder andere met Roland van Feestweek Aalsmeer over de fantastische jubileumeditie van dit jaar en uiteraard de maandelijkse social media rubriek van Deborah. Ook komt Team Hollander langs om te vertellen over hun voorbereidingen voor de Roparun. Verder zorgt Ron weer voor de vaste items, het radiospelletje Soundmemory en veel muziek.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 april 2019 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×