Alexander Josiassen te gast bij 'Blikopener Radio'

De volgende gast in het tech-radioprogramma ‘Blikopener Radio’ is Alexander Josiassen. Hij heeft al 25 jaar ervaring met nationale en internationale mediabedrijven: Talpa Radio International, VRT, RTL en andere omroepen. Ook was hij innovation director bij Radio 538 en Talpa Radio. Drie jaar geleden startte hij All4Media Productions, waarmee hij mediabedrijven adviseert op het gebied van innovatie. Een uitgelezen gast om over vernieuwingen in de media te praten! Maandag 8 april tussen 18.00 en 19.00.

Het bomvolle uur van 1 april niet gehoord? Terugluisteren kan altijd via de website. Samira praatte iedereen bij over innovatie in de evenementenbranche. Verder natuurlijk de columnisten en was er weer de Week van Wilg.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 april 2019 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×