De 250ste plaatsgenoot ondervraagd in 'Door de Mangel'

In september 2013 begonnen broer en zus Elbert en Mylène Huijts met hun talkshow ‘Door de Mangel’. Wekelijks wordt een Aalsmeerder of Kudelstaarter in het spotlight gezet. Komende maandag ontvangen zij al de 250ste gast in hun wekelijks goed beluisterde radioprogramma.

Afgelopen maandag ontvingen de presentatoren de 249e gast in de Aalsmeerse talkshow. De creatieve hovenier Christian Clemens schoof aan in de studio. De geboren Purmerender is getogen in Aalsmeer. Hij ging naar de Middelbare Tuinbouwschool en via de interieurbeplanting en de veiling, werd hij bijna gedwongen voor zichzelf te beginnen. “Maar daar hoefde ik geen vijf minuten over na te denken”, aldus Clemens. Naast het tuinwerk, tekent de liefhebber van gitaarmuziek ook graag zijn eigen ontwerpen. Christian noemde zichzelf creatief, impulsief en extravert.

Jeroen Mäkel
Ook voor de jubileumuitzending is Christian volgens het bekende doorgeefsysteem opzoek gegaan naar een nieuwe gast en heeft Jeroen Mäkel uitgenodigd om op maandag 8 april naar de studio te komen. “Hij heeft een eigen marketingbureau ‘Aan’. Ik vind het gaaf dat je het vertrouwen in je zelf hebt om deze stap te zetten”, was zijn bericht aan Mäkel.

Deze en nog vele andere verrassende vragen zullen maandag aan Jeroen worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, de programmamakers feliciteren met hun jubileumuitzending, mail dit dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Jeroen Mäkel (eigen foto)

Gepubliceerd: 5 april 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×