John Jansen neemt afscheid van Ondernemend Aalsmeer

Oud-burgemeester Jeroen Nobel en wethouder Economische Zaken Robert van Rijn nemen afscheid van John Jansen als voorzitter van Ondernemend Aalsmeer. Hij geeft het stokje door aan Hugo van Luling en Debbie Borst.

John Jansen is sinds 2014 het gezicht van Ondernemend Aalsmeer. Hij zette samen met voormalig wethouder Ad Verburg Ondernemend Aalsmeer op de kaart en zorgde voor een nieuwe focus en hernieuwd elan. Zo organiseert Ondernemend Aalsmeer samen met de gemeente Aalsmeer en Rabobank regio Schiphol de Onderneming van het Jaarverkiezingen plaats. Daarnaast doet Ondernemend Aalsmeer mee met het gemeentelijke ZAAI project dat startende en sinds kort ook gevestigde ondernemers helpt en adviseert.

Belang ondernemers
“John heeft zich enorm ingezet in de oprichting- en startjaren voor Ondernemend Aalsmeer, ik ben hem voor zijn pioniersinzet erg dankbaar”, aldus wethouder Economische Zaken Robert van Rijn. “John heeft naast het belang voor de Aalsmeerse ondernemers ook altijd goede contacten met de gemeente onderhouden. We gaan nu met de nieuwe voorzitters, Debbie Borst en Hugo van Luling, een volgende fase samen invulling geven.”

Floriworld
John Jansen: “Ik deed het voorzitterschap van Ondernemend Aalsmeer met veel plezier en passie, maar het is tijd om het stokje door te geven. Met het toekomstige Floriworld heeft Aalsmeer goud in handen. We moeten er samen voor zorgen dat we Floriworld economisch koppelen aan Aalsmeerse bedrijven en toerisme. Zo kunnen we Aalsmeer nog meer op de kaart zetten. Graag blijf ik mij hiervoor inzetten.”

Gepubliceerd: 23 april 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×