Kavels voor Kudelstaartse veiling in de maak

Vrijwilligers van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart zijn druk doende om zo’n 300 kavels samen te stellen voor de veiling op zaterdag 11 mei. De voorgaande achttien edities brachten bij elkaar meer dan drie ton op. Die bedragen werden verdeeld over tientallen Kudelstaartse clubs voor projecten waarvoor ze een financieel steuntje in de rug konden gebruiken.

Met nog iets meer dan twee weken te gaan voor de veiling wordt nu de laatste hand gelegd aan het vormen van kavels die door de veilingmeesters bij opbod worden geveild. Er is voor elk wat wils: van speelgoed voor kinderen tot een tourrit met een authentiek VW-busje. De afgelopen jaren lag het aantal kavels steeds rond de 300. Grote trekkers zijn de fraaie boeketten die op deze avond voor Moederdag gretig aftrek vinden.

Ook dit jaar kan het lokale verenigingsleven weer profiteren van de opbrengsten uit de veiling. Aanvragen voor financiële ondersteuning van goed onderbouwde projecten kunnen tot 4 mei worden ingediend via een formulier op de website www.veilingkudelstaart.nl

Foto: Bestuur KvK met veilingkavels (eigen foto)

Gepubliceerd: 23 april 2019 om 23:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×