'Kom in de Kas' op 6 en 7 april in Aalsmeer

Bijna 200 kwekers, verspreid over 23 regio’s in Nederland, zetten op 6 en/of 7 april 2019 de deuren van de kas open. Tijdens het jaarlijkse evenement ‘Kom in de Kas’ kan iedereen kennis komen maken met de wereldse wonderen van de glastuinbouw.

In 2019 wordt het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw voor de 42e keer georganiseerd. Voor de komende drie jaar heeft de glastuinbouwsector zich gecommitteerd om ‘Kom in de Kas’, hét promotie-evenement van de eigen sector voort te zetten. De glasgroentesector, middels de telersverenigingen die zijn aangesloten bij Dutch Produce Association (DPA), enkele losstaande glasgroentetelers en de sierteeltsector, middels Royal FloraHolland dragen financieel bij. Ook de hoofdsponsors Rabobank en Interpolis hebben hun ondersteuning met een jaar verlengd.

Wereldse wonderen
Het thema dit jaar is “Werelds”: ‘Kom in de Kas’ vol wereldse wonderen. De Nederlandse glastuinbouw is werelds! Van oorsprong tot afzet, van import tot export, en van wereldse tradities tot wereldse gerechten. Diverse wereldse belevingen zullen te zien zijn tijdens ‘Kom in de Kas’, het leukste, lekkerste en leerzaamste uitje voor jong en oud.

In Aalsmeer/Kudelstaart vindt u dit jaar de deelnemende bedrijven aan de Achterweg in Kudelstaart.

Foto: Archieffoto 'Kom in de Kas' 2018

Gepubliceerd: 5 april 2019 om 7:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×