Opnieuw woning onder vuur in Uithoorn

Voor de derde keer in korte tijd is er in Uithoorn een woning onder vuur genomen. Ook in de Amstelveense Westwijk was er al op 16 maart jl. een schietpartij en eerder deze week kwamen er twee mensen om bij een schietincident in Mijdrecht. Donderdagnacht was een flatwoning in de Uithoornse Romeflat het doelwit. De politie heeft twee verdachten aan kunnen houden.

Het duo werd uiteindelijk in Diemen in de boeien geslagen na een achtervolging over de A1 en A10. Op de Gustav Stresemannstraat werden de schutters door de politie klemgereden. Een van de verdachten kon direct worden aangehouden bij de vluchtauto, terwijl de ander te voet probeerde te vluchten. Deze persoon werd niet veel later op de Martin Luther Kinglaan alsnog aangehouden.

Er zou niemand gewond zijn geraakt, wel worden eventuele getuigen gevraagd zich te melden bij de politie.

Gepubliceerd: 4 april 2019 om 7:23 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×