Op bootreis met SAM en Zorgcentra

Op donderdag 23 mei a.s. organiseert Stichting Sam in samenwerking met Zorgcentrum ‘Aelsmeer’ en ’t Kloosterhof een boottocht. Deze keer zal de tocht richting Alphen aan de Rijn gaan, dwars door het plassengebied van Zuid Holland.

Het wordt weer een geheel verzorgde boottocht met koffie/thee, gebak, een uitgebreide lunch en ’s middags nog een wijntje of advocaatje toe. Vrijwilligers van Stichting SAM en verpleegkundigen van de Zorgcentra zullen ervoor zorgen dat de deelnemers alle aandacht en zorg krijgen die nodig is.

’s Morgens worden de deelnemers weer, net als in voorgaande jaren, van huis opgehaald en na afloop weer keurig thuisgebracht. Vanuit de Zorgcentra zullen er ongeveer 50-60 deelnemers meevaren en er is dus nog plaats voor 40-50 personen. Iedereen kan zich opgeven om mee te gaan. De kosten zijn €45 per persoon.
U kunt zich, vóór 12 mei, opgeven bij de receptie van de zorgcentra of door te bellen naar Marie Kluinhaar (06-20893879 of Wenneke Vooges (06-30770852).

Gepubliceerd: 22 april 2019 om 22:06 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×