23 mei verkiezingen Europees Parlement

De verkiezingen voor Provinciale Staten en de Waterschapsverkiezingen zijn nog maar net achter de rug of de nieuwe stempas is al op de deurmat gevallen. Ditmaal draait het om de verkiezingen voor het Europees Parlement op donderdag 23 mei. Iedere keer lijken deze verkiezingen belangrijker te worden gezien de politieke ontwikkelingen.

Ook als Aalsmeerder zijn deze Europese verkiezingen uiterst relevant. Zo worden de gemeente en omstreken bijvoorbeeld steeds internationaler, wat betekent dat er zowel op gemeentelijk als provinciaal niveau steeds meer aan ook Europese wet- en regelgeving moet worden voldaan.

Daarom roept Gemeente Aalsmeer in een persbericht op gebruik te maken van uw stemrecht in deze verkiezingen voor het Europees Parlement. Hiermee oefent u invloed uit op de besluitvorming in het Europees Parlement.

Meer info over de verkiezingen en de stemprocedure vindt u via de website van de Gemeente Aalsmeer en de website van de Kiesraad.

 

Foto: De Europese vlag

Gepubliceerd: 10 mei 2019 om 9:00 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×