Boten gezocht voor Botendag

Zaterdag 15 juni organiseert Stichting Dag van je Leven weer haar jaarlijkse botendag. Meer dan 300 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking gaan die dag het water op aan boord van vele soorten boten. Van sloepen en speedboten tot aan zeilboten of luxe motorjachten, alles kan mee varen. Iedereen die een boot heeft en het leuk vindt om gehandicapte mensen met hun begeleiding of familie een paar uurtjes te laten genieten van de mooie Westeinderplassen is uitgenodigd om mee te varen. De botendag is al jaren een succes, maar de organisatie is wel afhankelijk van booteigenaren.

Feestje op het water
In samenwerking met Stichting Ons Tweede Thuis worden mensen met een beperking uitgenodigd en ieder jaar worden dat er meer. Daarom is de organisatie hard op zoek naar booteigenaren die tussen 10.00 uur en 14.00 uur een rondje willen varen. Vertrek- en eindpunt is bij jachthaven Kempers bij Leimuiden, alwaar er in de loods muziek en optredens zijn. De ervaring leert dat er heel wat gedanst wordt en polonaises gelopen worden.

Meedoen?
Meer informatie over de botendag, met veel foto’s van voorgaande jaren, is te vinden op de website van Stichting Dag van je Leven, www.dagvanjeleven.org. Hier staat ook het inschrijfformulier. Aarzel niet en doe mee!

Foto: Varen op de botendag

Gepubliceerd: 10 mei 2019 om 18:03 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×