Bandjesavond terug in Aalsmeer

Komend Pinksterweekend wordt een oude traditie in ere hersteld en is er op zaterdagavond 8 juni weer een oude vertrouwde Bandjesavond in de straten van Aalsmeer Centrum met maar liefst zeven podia met verschillende live bands. De avond start om 20.00 uur en om 1.00 uur precies gaat de muziek weer uit.

Bandjesavond wordt georganiseerd door Hotel Restaurant De Jonge Heertjes, Bar Restaurant de Praam, Restaurant het Wapen van Aalsmeer, Cafe Bar Joppe, Restaurant de Oude Veiling, stichting Feestweek Aalsmeer en Jongerencentrum N201 onder de vlag van ondernemersfonds Meer Aalsmeer. Samen zorgen zij voor een gezellig avondje uit met maar liefst zeven verschillende podia in de straten van Aalsmeer Centrum. Op ieder podium speelt een of zelfs meerdere live bands. Bandjesavond is gratis toegankelijk.

Bands
Bij Hotel Restaurant de Jonge Heertjes speelt de 6-koppige coverband 4US uit Utrecht. Zij spelen door heel
Nederland en maken overal een feestje van! Bij Bar Restaurant De Praam is het podium voor de talentvolle
band INDIANAH. Naast hits van toen en nu spelen zij ook eigen werk. Op het Molenplein viert de stichting Feestweek haar 25 jarig bestaan met Exposure, de feestband uit Friesland. Inmiddels is deze ervaren topformatie uitgegroeid tot een geoliede party machine die ook ver buiten Friesland van ieder feestje één groot feest weet te maken.

N201
Bij het Wapen van Aalsmeer gaat partyband SuperFriday het podium op. Verwacht van deze band een sympathieke strakke show, een uitgekiend repertoire en een wereld aan muzikale ervaring. De locatie in de Schoolstraat wordt verzorgd door Jongerencentrum N201. Op het podium staan zes verschillende bandjes die binnen de N201 zijn ontstaan; Tiam en de hete mannen, Gratis Bier, The Gerts, The Black T’s en No Pressure. Allemaal jong talent dus!

The Hucksters
De band bij Café Bar Joppe behoeft eigenlijk nauwelijks introductie. The Hucksters zijn vaste gast op Bandjesavond. Een optreden van de Hucksters staat nog steeds garant voor een optreden vol dampende rockcovers. Vervelen doet hun muziek nooit. Het voorprogramma bij Joppe is voor Clueless, een jonge coverband uit Aalsmeer. Samen jammen zij er op los en spelen zij verschillende pop en rock covers. Bij de Oude Veiling gaat de band Prime Time het podium op en zij spelen muziek met voor ieder wat wils, leuk voor jong en oud. Ook hier geen muziek op band, geen midi-computers. Prime Time gaat en staat voor echte en eerlijke live muziek!

Huishoudelijke mededelingen
Het Raadhuisplein, de Marktstraat, deel Weteringstraat, Schoolstraat en een deel van de Dorpsstraat worden zaterdag 8 juni vanaf 17.00 uur voor het verkeer afgesloten. Inwoners en bezoekers van het centrum worden verzocht hun auto elders te parkeren. Tijdens de optredens kunnen bezoekers bij de verschillende verkooppunten terecht voor drankjes en op verschillende plekken zijn lekkere snacks verkrijgbaar. Naast de toiletten bij de verschillende horecazaken zijn er uiteraard ook extra toiletten in de nabijheid van de verschillende podia. Maak daar gebruik van want de beveiliging zal streng optreden tegen wildplassen. De EHBO-caravan bevindt zich in de Weteringstraat. De organisatie raadt aan om zoveel mogelijk te voet of op de fiets te komen, dit in verband met de beperkt beschikbare parkeergelegenheid.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 30 mei 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×