‘DownTown Radio’ op de sportieve toer

Zaterdag tussen 13.00 en 15.00 uur hebben Dennis, Rinus en Ilse het over sporten voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Als je een beperking hebt, is het niet altijd makkelijk om een sportactiviteit te vinden die geschikt is en die je ook nog eens leuk vindt. Het is soms lastig voor een sportvereniging om G-sporten op te starten of te behouden.

De programmamakers gaan in gesprek met Sportservice Haarlemmermeer die sportclubs ondersteunt en veel clinics organiseert. De Mike Multi Foundation komt uitleggen waarom ze G-sporters steunen en Tamara Kwint van de Loopgroep Samen Fit vertelt waarom bewegen juist bij deze doelgroep zo belangrijk is.

En in het tweede uur komt Tamara Kwint van de Loopgroep Samen Fit vertellen waarom bewegen net bij deze doelgroep zo belangrijk is. Ook David van Chung Do Kwa komt langs en hij vertelt over zijn Taekwondo-lessen en dat hij met een groep mensen naar het WK gaat in Nieuw Zeeland.

Het wordt ook gezellig, want Rick mag zijn top 3 presenteren. En wie Rick kent, weet dat hij vooral van feestmuziek houdt. De Snollebollekes zullen zeker voorbij komen.

DownTown Radio‘ wordt de komende zaterdagen tot en met DownTown Ophelia uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 mei 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×