Voorzitter Aalsmeers Harmonie in 'Door de Mangel'

Afgelopen maandag nam Ap Eigenhuis als 255e gast plaats achter de microfoon bij ‘Door de Mangel’. De ras-Aalsmeerder noemde zichzelf sociaalvoelend, ambitieus, energiek en positief. De HR-man woonde vijf jaar in het buitenland, maar keerde uiteindelijk weer terug in Aalsmeer. Eigenhuis is o.a. bekend van ‘Vuur en Licht op het Water’, de Stichting Bovenlanden, maar wilde vooral praten over Oostoogst. Ook zijn voorzitterschap van het Crown Theater kwam aan bod en dit ontlokte hem de uitspraak dat er 50% kans is op een terugkeer van het theater in Aalsmeer. “Veel vrijwilligers doen hun best om het leuk te houden in Aalsmeer. Ik zou willen dat de gemeente Aalsmeer een iets actievere rol hierbij gaat spelen en in zijn budgetten daar ook ietsje meer rekening mee gaat houden”, beëindigde Ap Eigenhuis de uitzending.

Ook Ap heeft een nieuwe gast aangedragen. Komende maandag ontvangen presentatoren Mylène en Elbert om 19.00 uur Wilma van Drunen als 256e gast. Wilma is al 25 jaar directiesecretaresse en voorzitter van Aalsmeers Harmonie. De harmonie bestaat al meer dan 100 jaar. Eigenhuis wil van haar weten hoe zij erin slaagt om in deze tijd de harmonie bij elkaar te houden en muziek van hoge kwaliteit te leveren. Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Van Drunen, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Voorwerp Wilma van Drunen (eigen foto)

Gepubliceerd: 23 mei 2019 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×