'DownTown Radio' zet alle activiteiten op een rijtje

Het is nu echt aftellen naar DownTown Ophelia op 22 juni, dus de hoogste tijd om iedereen bij te praten wat er allemaal te doen is die zaterdag in de Ophelialaan. En dat is heel veel. Rinus en Ilse gaan zaterdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur in gesprek met Ingrid Kranenburg over de modeshow, waar het evenement uit ontstaan is. Altijd een hoogtepuntje van de dag. En ook met Rob Severin van het Oranjecomité. Zij zorgen ervoor dat kinderen zich optimaal kunnen vermaken op het leuke kinderplein. Ook aandacht voor alle artiesten die komen optreden, want het rijtje is best indrukwekkend. Uiteraard komt er weer iemand met een verstandelijke beperking naar de studio voor een gezellig interviewtje en zijn of haar favoriete top 3.

DownTown Radio‘ wordt de komende zaterdagen tot en met DownTown Ophelia uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: De modeshow (eigen foto)

Gepubliceerd: 27 mei 2019 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×