Bezige bij Roland Hofman in 'Door de Mangel'

Iedere maandagavond is er een Aalsmeerder of Kudelstaarter te gast in de talkshow ‘Door de Mangel’. Afgelopen maandag was het Wilma van Drunen die als 256e gast plaats nam in de studio van Radio Aalsmeer. De Aalsmeerse Wilma van Drunen noemde zichzelf een doorzetter, optimist en rechtdoorzee. Via de seringenkwekerij van haar vader en een bloemenwinkel, kwam zij in de onderwijswereld terecht. Zij is nu directiesecretaresse bij een schoolbestuur in Amstelveen. In haar vrije tijd is zij al 45 jaar lid van Aalsmeers Harmonie en al jaren voorzitter van de vereniging. “Altijd de klarinet bespeeld, al ben ik begonnen op de blokfluit”, vertelde de moeder van twee dochters.

Ook Wilma heeft een nieuwe gast aangedragen. Komende maandag ontvangen presentatoren Mylène en Elbert om 19.00 uur Roland Hofman als 257e gast. Wilma werkt al jaren met Roland samen. Hij doet de financiën bij Wilma op het onderwijskantoor en is een drukbezet man, penningmeester bij de feestweek, loopt de Vierdaagse van Nijmegen en is vader van drie kinderen. Hoe combineert hij dat allemaal? Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Hofman, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Roland Hofman (eigen foto)

Gepubliceerd: 27 mei 2019 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×