'Echt Esther' over acupunctuur

“Acupunctuur kan klachten verminderen, het immuunsysteem versterken waardoor ziekten kunnen worden voorkomen en bepaalde ziekten genezen.”
Acupunctuur is een behandelwijze die al duizenden jaren wordt toegepast, onderdeel van de traditionele Chinese Geneeskunde, zowel in geval van lichamelijke en mentale klachten maar vooral ook preventief. Met behulp van acupunctuur wordt het immuunsysteem versterkt. Doordat we aan de hand van Acupunctuur de verstoring in het lichaam herstellen, krijgt het lichaam de mogelijkheid om de energiebalans weer zelf in stand te houden.
Te gast in de studio op donderdag 6 juni is gediplomeerd acupuncturist Jany Tee, zij komt uit Badhoevedorp. Jany zou graag zien dat acupunctuur standaard als aanvullende therapie wordt ingezet naast reguliere geneeskundige behandelingen.
Heb jij een vraag voor Jany? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 juni 2019 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×