Kandidaat-Kinderburgemeesters bij ‘Let’s Go’

De campagnes voor de zes overgebleven kandidaten voor de functie van kinderburgemeester zijn in volle gang. Alle basisschoolkinderen uit Aalsmeer en Kudelstaart mogen woensdagmiddag 12 juni zelf hun nieuwe kinderburgemeester kiezen door te stemmen. Maar wie moeten ze kiezen?

Vrijdag zitten de kandidaten om 18.00 uur in de studio om bij Jonas en Dennis (Laurens kan er een keer niet bij zijn door school) hun plannen nog eens goed uit te leggen en vertellen waarom juist zij de opvolger van Hannah moeten worden. Alisa, Amber, Berber, Charlotte, Maarten en Nine hebben ook de muziek uitgezocht. Het wordt een gezellige, muzikale en informatieve uitzending!

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Let’s Go‘ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 3 juni 2019 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×