'De Mark en Eric Show'

Aanstaande vrijdag is het weer zover, de Mark en Eric Show! Het wordt volgens het team weer een fantastische show! Terwijl de dames van receptenblog TastyFoodsome gedurende de show voor de smaakexplosies zorgen, komt de organisatie van het befaamde All Out 40- toernooi er een feestje van maken in de studio. Ze geven de luisteraars tips voor een goede voorbereiding op dit meerdaagse tennistoernooi. Heatwaves Festival komt vertellen over het unieke festival dat zij, samen met lokaal talent, organiseren voor middelbare scholieren. Natuurlijk wordt vooruit gekeken naar Bandjesavond, dat de dag erna plaatsvind en worden de sport ontknopingen doorgenomen.

Joyce Overvliet maakt haar entree als nieuwe sidekick. Om haar beter te leren kennen mag je haar EEN vraag stellen die overal over mag gaan. Ze is aanstaande vrijdag, tijdens de Mark en Eric Show, te bereiken op 0297-325858. Wie weet kom je dan live in de uitzending! Mis het niet!

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Mark (l) en Eric (r)

Gepubliceerd: 3 juni 2019 om 23:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×