Grootse vogelbeurs op zondag 26 mei

De maandelijkse Vogelbeurs Aalsmeer is vanaf zondag 26 mei uitgebreid met een grotere ruimte. Dat betekent: meer vogelliefhebbers, meer vogels en een groter assortiment aan vogels en benodigdheden. De grootse vogelbeurs wordt georganiseerd door Vogelvereniging Aalsmeer en Omstreken in gymzaal de Baccara in de Baccarastraat te Aalsmeer. De beurs is open van 10.00 tot 12.30 uur.

De vogelvrienden van Aalsmeer bezitten het keurmerk van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers, voor het diervriendelijk behandelen van vogels met in acht neming van de vereiste milieueisen. De vereniging vindt het een hele eer om dit keurmerk van diervriendelijkheid te mogen voeren.

Iedere vogelliefhebber is welkom om vogels te kopen, verkopen te ruilen of rond te kijken en vragen te stellen over hun hobby betreffende vogels, voedsel en huisvesting. De entree bedraagt €1,00 voor iedereen die komt kijken of kopen. Tevens maakt u met uw entreebewijs kans op een leuke attentie.

Verkoop van uw eigen vogels is gratis, zowel voor leden als bezoekers. Aanwezig zijn diverse soorten vogels zoals: tropische vogels, kanaries en kromsnavels. Ook diverse soorten voer zoals zaden en zaadmengsels en vogelkooien.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 20 mei 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×