Run for Kika: ren mee voor kinderen met kanker

Run for KiKa is een hardloopevenement voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), waarbij men hét verschil maakt voor kinderen met kanker. Jong en oud, teams of individueel, met vrienden, familie of het bedrijf: iedereen is welkom om mee te doen aan Run for KiKa. Op verschillende locaties, waaronder op 26 mei in Almere en 6 oktober in Amsterdam, kunnen deelnemers de uitdaging aangaan met de 5 of 10 km en voor de kinderen is er een te gekke KidsRun.

Elke deelnemer haalt zoveel mogelijk geld op voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. KiKa gelooft in actieve oplossingen om het genezingspercentage van kinderkanker te verhogen van 75% naar 95% en organiseert daarom Run for KiKa op verschillende locaties in Nederland.

Met jouw deelname draag je bij aan het doel van KiKa: 95% genezing van kinderen met kanker. Iedereen die meedoet krijgt een eigen sponsorpagina en tal van tips & tricks. Hiermee kan jij makkelijk geld inzamelen voor KiKa, maar bij Run for KiKa ben je niet verplicht om sponsorgeld op te halen.

Meer informatie vind je hier.

Gepubliceerd: 20 mei 2019 om 7:56 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×