Jij & Ik, KCA en MOED in ’That’s Life’

Jenny Piet en Wilbert Streng ontvangen donderdag in het maandelijkse ‘That’s Life’ initiatiefneemster Kim Maarse en vrijwilligster Kim de Haan van de JIJ & IK winkel van Ons Tweede Thuis in de Ophelialaan. Daarna meer over de nieuwe expositie ‘Aanstormende Talenten’ bij De Kunstkas door Tobias en Trudy Rothe.

Verder het bijna elke keer terugkerende Oude Raadhuis dat elke 6 weken een nieuwe expositie heeft door Stichting KCA Aalsmeer. Ditmaal in het teken van Japanse rolprenten en keramiek, Heleen van Haaften vertelt erover.

Ook live muziek in de radiouitzending, deze keer van het duo MOED bestaande uit Monique Hendriks (zang) en Ed Idema (gitaar, piano en zang) uiteraard gepaard gaande met een interview. Radiotechniek is in handen van Dennis Wijnhout.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Jenny, Dennis en Wilbert (vlnr)

Gepubliceerd: 6 mei 2019 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×