Chauffeur Michel Post in 'Door de Mangel'

Afgelopen maandag ontving het team van de talkshow ‘Door de Mangel’ Cor Hermanns in de 253e uitzending. Cor is geboren in Amstelveen en is 40 jaar werkzaam geweest in de wegenbouw, waaronder voor de gemeente Aalsmeer. “Het meest trots ben ik op de aanleg van de riolering voor de lintbebouwing”, aldus Hermanns. Daarnaast is hij al jaren actief binnen diverse besturen en verzorgt hij rondvaarten door de Bovenlanden. Cor omschreef zichzelf als een bruggenbouwer, oplossingsgericht en mensen-mens.

Ook Cor heeft, samen met Karin de Geus-Stokkel, een nieuwe gast aangedragen. Komende maandag ontvangen presentatoren Mylène en Elbert om 19.00 uur Michel Post als 254e gast. Post is zzp’er in de vervoerssector en chauffeur/vertegenwoordiger bij een verffabriek. Karin wil graag van hem weten hoe het bevalt als zzp’er en bij de uitvaart-bus. Cor wil graag weten hoe hij het vindt om als Amsterdammer in het dorp Aalsmeer te wonen.

Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor ‘vervoerder’ Michel Post, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 mei 2019 om 23:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×