‘Echt Esther’ met trainer/coach Anja de Die

Donderdag 16 mei is trainer en coach Anja de Die te gast bij Esther Sparnaaij. Sinds drie jaar is zij de coach van ZAAI Aalsmeer. Anja helpt ambitieuze, ondernemende mensen om vol zelfvertrouwen hun eigen pad te gaan. De sleutel hierbij is succesvol worden. Anja helpt ondernemers om een mindset en manier van doen te ontwikkelen die hen in staat stelt om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, zodat ze hun hoofd boven het maaiveld durven uitsteken en uit hun comfortzone stappen. Hierdoor keren zij dat wat niet voor hen werkt, naar dat wat wel voor hen werkt en helpt dit balans te creëren in alle rollen die ze hebben. Heb jij een leuke vraag voor Anja? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Trainer/coach Anja de Die

Gepubliceerd: 13 mei 2019 om 22:29 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×