‘DownTown Radio’ nu wekelijks!

De maand is weer voorbij dus Dennis Wijnhout, Rinus van Itterzon en Ilse Zethof staan weer te trappelen voor DownTown Radio. Over ruim twee maanden vindt DownTown Ophelia plaats en daar is zaterdag veel over te vertellen. Ze gaan daarnaast ook in gesprek met iemand van Stichting Dag van je Leven over de aanstaande bootjesdag, stappentellers en meer.

Ook komt weer een speciale DownTown-gast naar de studio. Dit keer komt de 17-jarige Eline Morssink vertellen over haar school, stages, de Jij & Winkel, haar hobby’s en natuurlijk hoe zij DownTown Ophelia vorig jaar ervaren heeft. En ze neemt haar gezellige top 3 van favoriete liedjes mee. Vanaf zaterdag tellen Dennis, Rinus en Ilse af naar DownTown Ophelia met iedere week een uitzending! Luister dus zaterdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur.

DownTown Radio‘ wordt de komende zaterdagen tot en met DownTown Ophelia uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Programmamakers Rinus, Ilse (m) en Dennis

Gepubliceerd: 13 mei 2019 om 22:45 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×