‘Blikopener Radio’ met social media-expert Elja Daae

Ze zijn terug! Na een aantal herhalingen is er maandag 20 mei weer een heerlijk frisse, nieuwe live aflevering van Blikopener Radio. In haar pas gelanceerde boek Super Social beschrijft social media-expert en voormalig Radio Aalsmeer columniste Elja Daae meer dan 500 strategieën, cases en praktische tips voor het zakelijk gebruik van Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, Instagram en LinkedIn. Daar wil het team van Blikopener Radio natuurlijk alles over weten.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Programmamakers Esther Gons (@wilg) en Lennart Bader

Gepubliceerd: 13 mei 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×