Drijvende kracht in 255e ‘Door de Mangel’

Michel Post was de 254e gast die plaats nam achter de microfoon om door de mangel te worden gehaald. Hij omschrijft zichzelf in drie woorden als dienstbaar, ondernemend en zorgzaam. Deed de horecaschool en is uiteindelijk vanwege werk vanuit Amsterdam in Aalsmeer neergestreken. Hier moest hij even wennen aan het dorpse. Wat hij zijn kinderen meegeeft in het leven is eerlijk zijn. Qua werk is hij chauffeur en vertegenwoordiger voor een verffabriek en rijdt o.a. op de Rouwbus waar hij bijzondere uitvaarten door meemaakt.

Volgende week is Ap Eigenhuis te gast, de drijvende kracht achter Vuur en Licht op het Water. Michel Post heeft een vraag voor hem in petto: “Hoe lang houdt hij het nog vol om zo’n groot evenement te organiseren?” Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Eigenhuis, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 mei 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×