Leefstijl-coaches bij ’Echt Esther’

Esther Sparnaaij spreekt donderdag met Trudy van den Aardweg en Annemarie Mentink. Trudy is orthomoleculair voeding- en leefstijl-coach. Zij coacht mensen met klachten zoals vermoeidheid, overgewicht of spijsverteringsproblemen naar een betere leefstijl die helpt om beter om te gaan met beweging, stress en de energiebalans.

Hormoon- en leefstijl-coach Annemarie begeleidt mensen met hormoon- en/of stress-gerelateerde klachten. Door haar persoonlijke ervaring met wat een leefstijlverandering voor je gezondheid kan betekenen, zet zij zich met veel passie in om dit ook op anderen over te brengen.

Tijd voor een aanpassing in jouw eigen leefstijl? Stel je vraag via esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Trudy van den Aardweg

Gepubliceerd: 20 mei 2019 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×