Kinderburgemeester en karttalent bij ‘Let’s Go’

Vrijdagavond om 18.00 uur zijn Jonas en Laurens er weer met veel aandacht voor de Kinderburgemeesterverkiezingen. Aalsmeer krijgt vanaf eind juni een nieuwe Kinderburgemeester en woensdag mochten de kandidaten zichzelf presenteren aan de jury. ‘Let’s Go’ was erbij om opnames te maken. Benieuwd wie de opvolger van Hannah Fokkema wordt? Dan moet je vrijdag zeker luisteren.

De jonge DJ’s gaan ook in gesprek met de 8-jarige Max Sadurski uit Kudelstaart die zich heeft gekwalificeerd voor het EK karten. Hij komt onder andere vertellen waarom karten zo leuk is en hoe de wedstrijden in zijn werk gaan.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Let’s Go‘ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 20 mei 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×