Ongeval A9 t.h.v. afrit Aalsmeer

Zondagnacht zijn op de A9 ter hoogte van de toerit van Aalsmeer, vlak voor de brug over de Ringvaart, twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond vannacht rond kwart over drie plaats op de rijbaan richting Amstelveen.

Een van de auto’s vloog door het ongeval in brand. De brandweer was snel ter plaatse om de brand te blussen. Meerdere ambulances en een traumateam kwamen ter plaatse. Een bestuurder is met hulp van de brandweer uit zijn auto gehaald. Twee personen zijn met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd.

Zowel de hoofdrijbaan in de richting van Amstelveen, als de toerit naar de A9 zijn enige tijd afgesloten geweest.

De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 19 mei 2019 om 11:07 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×