Rabobank hoofdsponsor DownTown Ophelia

Zaterdag 22 juni vindt voor de derde keer DownTown Ophelia plaats in de Ophelialaan. Een evenement met een boodschap, want de organisatie wil laten zien dat mensen met een verstandelijke beperking ook kansen verdienen op de arbeidsmarkt. Zij mogen laten zien dat ook zij onder andere achter een kassa kunnen zitten, klanten te woord kunnen staan en in de horeca kunnen helpen.

Een dergelijk groot evenement kost geld en de organisatie is op zoek gegaan naar sponsorinkomsten vanuit het lokale bedrijfsleven. Ook om de JIJ & Ik Cadeauwinkel voort te laten bestaan, want alles wat over blijft gaat naar deze bijzondere winkel waar mensen met een beperking werken.

Mooi initiatief
Net als voorgaande jaren draagt Rabobank Regio Schiphol weer haar steentje bij aan het evenement. Een grote steen zelfs, want ze zijn bij deze derde editie de hoofdsponsor. “Wij ondersteunen dit mooie initiatief graag,” legt Ron Leegwater (marketing en communicatie) van Rabobank Regio Schiphol uit. “Werk vinden voor deze doelgroep blijft lastig en mede door DownTown Ophelia krijgen werkzoekenden met een verstandelijke beperking kansen”.

Dat de Jij & Ik Winkel in de Ophelialaan gekomen is, is daar volgens de bank een mooi voorbeeld van. “En dat DownTown Ophelia nauw samenwerkt met Ons Tweede Thuis vinden wij prachtig. Samenwerken en verbinden kunnen wij alleen maar toejuichen. Wij kunnen niet anders dan dit goede doel ondersteunen”, aldus Leegwater.

Sportactiviteit
Het bestuur van DownTown Ophelia is heel blij met de ondersteuning vanuit de bank. Ingrid Kranenburg, Karin Hulleman, Frank Wind en Ilse Zethof wilden er graag een officieel momentje van maken en in het bijzijn van Arjan Bot (zakelijk adviseur Rabobank), Gert Labots (particulier adviseur Rabobank) en Ron Leegwater werd een sponsorovereenkomst ondertekend.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 28 mei 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×