Veel kleine verkeersaanpassingen in Aalsmeer

Aalsmeer krijgt de komende periode te maken met een aantal grootschalige verkeersprojecten zoals de aanleg van de Burgemeester Kasteleinweg, de reconstructie van de Middenweg en een snelle verbinding tussen Royal FloraHolland en de N201. Maar er komen ook kleinere verkeerswerkzaamheden aan.

Vanaf 13 mei 2019 gaat Firma Compeer Infra, in opdracht van de gemeente Aalsmeer, kleinschalige verkeerskundige aanpassingen uitvoeren aan inritten van woonstraten, drempels, fiets- en voetpaden, middengeleiders en markeringen op de openbare weg. Om deze aanpassingen uit te voeren wordt de rijweg en of inrit plaatselijk opengebroken. De totale werkzaamheden duren ongeveer tot eind juli 2019.

Wethouder verkeer Robert van Rijn: “In 2017 is het uitvoeringsprogramma verkeer Aalsmeer – Kudelstaart 2017-2019 vastgesteld. Hierin zijn verkeersmaatregelen voorgesteld om de doorstroming en verkeersveiligheid te verbeteren. Dit zijn noodzakelijke maatregelen waarvoor wij uw begrip vragen. Wij werken hard aan een
verkeersveiliger en aantrekkelijker Aalsmeer.” Een totaal overzicht van deze en andere werkzaamheden in Aalsmeer staan op www.aalsmeer.nl/werkinuitvoering.

Gepubliceerd: 8 mei 2019 om 19:19 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×