Textielinzameling levert OSA flink bedrag op

Sympany, dat namens de gemeente het textiel in Aalsmeer inzamelt, stort €11.118,60 op de rekening van stichting Ontwikkelings-Samenwerking Aalsmeer (OSA). Gemeente Aalsmeer heeft met Sympany de afspraak gemaakt dat 25% van de opbrengst van het ingezamelde textiel naar OSA gaat. Wethouder Wilma Alink en Giovannie Konigferander (Sympany) overhandigden samen een cheque aan Gerard Nijland, voorzitter van OSA.

Met dank aan inwoners
Het bestuur van OSA is ontzettend blij met dit extra bedrag voor projecten in ontwikkelingslanden. Ook wethouder Wilma Alink is enthousiast over de bijdrage van Sympany: “Ik wil de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart hartelijk bedanken voor het brengen van hun kleding, linnengoed en schoenen. Want zonder hen was het bedrag niet zo hoog geweest. Het is een mooi voorbeeld van hoe de gemeente en inwoners samenwerken aan schoner en duurzamer Aalsmeer. Voor nu en de toekomst.”

Ontwikkelingssamenwerking
Stichting Ontwikkelingssamenwerking Aalsmeer (OSA) ondersteunt initiatieven vanuit de Aalsmeerse samenleving die zijn gericht op ontwikkelingssamenwerking. Meer informatie over OSA: www.osa-aalsmeer.nl.

Foto: v.l.n.r.: Giovannie Konigferander, Gerard Nijland en Wilma Alink.

Gepubliceerd: 7 mei 2019 om 18:21 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×