Cultuurpunt Aalsmeer zoekt talent

Heb jij met Koningsdag je buidel goed gevuld met een optreden? Of voel jij je gewoon helemaal thuis op het podium? Dan is Cultuurpunt Aalsmeer op zoek naar jou! De IkToon maand, de maand voor amateurkunst, wordt op zaterdagmiddag 29 juni afgesloten met een grote slotmanifestatie. De hele middag is het één groot feest in- en rondom De Oude Veiling en daarvoor zoekt men nog naar een paar artiestjes in de dop die het leuk vinden om die middag op te treden.

Er is veel te beleven, maar Cultuurpunt Aalsmeer is nog op zoek naar jonge talentjes. Ben jij goed in zingen, dansen, jongleren, DJ’en of gitaar spelen? En vind jij het niet eng om jouw talent aan publiek te showen? Geef je dan nu op door een mail te sturen met jouw naam, leeftijd en talent naar info@cultuurpuntaalsmeer.nl. Duo’s of groepen zijn ook welkom. Naast dat het een leuke ervaring is om op te treden, mag je ook proberen geld op te halen met jouw act. Aan één van de deelnemende acts wordt een gratis culturele workshop op maat weggegeven voor de hele klas.

Gepubliceerd: 6 mei 2019 om 22:44 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×