Brand tankstation snel geblust

Dikke rookwolken hingen er dinsdag aan het eind van de middag boven de regio. Ook in Aalsmeer werd de rook waargenomen. Er bleek een grote brand te woeden bij het Shell-station aan de Fokkerweg nabij Schiphol.

De brand is naar alle waarschijnlijkheid ontstaan in een busje dat onder de overkapping van het tankstation stond. De Veiligheidsregio zal de exacte oorzaak echter nog onderzoeken.

Vuur bij een tankstation levert natuurlijk een uiterst gevaarlijke situatie op. De brandweer kwam met flink wat blusvoertuigen naar de benzinepomp, maar had het vuur snel onder controle. Een persoon heeft lichte brandwonden opgelopen.

Foto: LNF | Laurens Niezen

Gepubliceerd: 18 juni 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×