Gemeenteraad sport voor goede doel

“Wat leuk om met elkaar te sporten voor een goed doel”, aldus de gemotiveerde gemeenteraadsleden bij de start van het jaarlijks evenement Netzomer. JCI Amstelland was ook dit jaar weer de organisator van het beachvolleybal evenement dat op donderdag 13 juni plaatsvond in The Beach. Dit toernooi verbindt deelnemers aan elkaar. Het deelnemersgeld wordt bovendien ingezameld om goede doelen te ondersteunen.

Al diverse keren nam een team van de Gemeenteraad Aalsmeer deel. Dit jaar waren er zelfs twee teams van de partij. Deze teams van actieve leden van verschillende Aalsmeerse politiek fracties stonden dit jaar
wederom vol enthousiasme aan de start. De teams speelden 3 poule wedstrijden waarbij met veel inzet werd gestreden voor de winst. Een van de teams bereikte na de poule wedstrijden zelfs nog de halve finale. In die
halve finale werd helaas met maar 1 punt verschil verloren. De daaropvolgende troostfinale werd echter weer gewonnen, waardoor het team een mooie derde plek in de wacht sleepte!

Dit event draagt ieder jaar bij aan verbinding tussen de raadsleden onderling. Leuk ook om te volleyballen voor een goed doel. Als het vergaderschema het toelaat, zijn we er volgend jaar zeker weer bij, aldus raadsleden en contactpersonen Chantal van Hilst en Nanda Hauet.

Gepubliceerd: 17 juni 2019 om 23:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×