Brood op de Plank bij ‘DownTown Radio’

Zaterdag tussen 14.00 en 15.00 uur hebben Dennis, Rinus en Ilse een interview met Ons Tweede Thuis over de Verlengde Leerweg. Gemotiveerde schoolverlaters krijgen hier de kans uit te vinden wat ze willen en kunnen op arbeidsgebied.

Verder organiseren o.a. Ons Tweede Thuis en AM Match met hulp van DownTown Ophelia op vrijdagochtend 21 juni in de Oude Veiling het ondernemersontbijt Brood op de Plank. Een plek voor inspiratie, kennismaken, informatie en, wie weet, verdere afspraken tussen werkgevers en zeer gemotiveerde werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De speciale gast in de radioshow is dit keer Jesse Blom. Hij komt zaterdag naar de studio en dat gaat zeker een feestje worden met zijn leuke top drie.

DownTown Radio‘ wordt de komende zaterdagen tot en met DownTown Ophelia uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 juni 2019 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×