Dave Strampel in 'Door de Mangel'

Afgelopen maandagavond ontving het team van de talkshow ‘Door de Mangel’ een bezige bij in de studio. De 257e gast was Roland Hofman, geboren aan de andere kant van de ringvaart in Rijsenhout. De stafmedewerker financiële zaken op een onderwijskantoor, noemde zichzelf betrouwbaar, behulpzaam en dienstverlenend. Hofman is een drukbezet man: lid van de vrijwillige brandweer, penningmeester bij de feestweek en wandelaar van de Nijmeegse Vierdaagse. “Hoe ik dat allemaal kan combineren, weet ik ook niet. Veel plannen en een lieve vrouw, denk ik”, vertelde Hofman.

Ook Roland heeft een nieuwe gast aangedragen. Komende maandag ontvangen presentatoren Mylène en Elbert Huijts om 19.00 uur Dave Strampel als 258e gast. Roland en Dave zijn beide bestuurslid van de Aalsmeerse Feestweek. Hij heeft enkele jaren geleden een ingrijpende operatie ondergaan. Ik vraag mij af in hoeverre hij nu weer de oude is. Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Hofman, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: vlnr: Elbert, Mylène en Edgar

Gepubliceerd: 6 juni 2019 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×