Doe mee met het Pop Up Atelier

De IkToon maand is begonnen, en dat betekent dat een maand lang alle amateurkunst en amateurkunstenaars in het zonnetje staan. In Aalsmeer vinden deze maand diverse culturele activiteiten plaats. Eén van deze activiteiten is het Pop Up Atelier.

Bij het Pop Up Atelier krijgen kinderen bij Cultuurpunt Aalsmeer iedere woensdagmiddag de kans om een toffe, beeldende workshop van een echte kunstenaar te volgen. Afgelopen woensdag was dat een workshop zeefdrukken, maar er volgen nog drie gave workshops waar jij gratis aan mee kan doen.

Aanstaande woensdag, 12 juni, kun je tijdens de Buitenspeeldag in Kudelstaart meedoen met een workshop graffiti van graffiti artiest Sander Bosman. Op een groot doek ga je aan de slag met spuitbussen om er een mooie graffiti-wand van te maken. Woensdag 19 juni is er een workshop boetseren. Met Stichting de Werkschuit Aalsmeer maak je een eigen beeld. Een speelgoedbeestje dient als voorbeeld. Woensdag 26 juni is alweer het laatste Pop Up Atelier. Je kunt dan kennismaken met de nieuwste aanwinst van Cultuurpunt Aalsmeer: de 3D printer. Met behulp van een tekenprogramma op de iPad maak je een persoonlijk ontwerp dat vervolgens daadwerkelijk geprint wordt. Denk bijvoorbeeld aan het maken van je eigen sleutelhanger of Legoblokje, super gaaf!

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan ben je van harte welkom! Wel graag even aanmelden van tevoren in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan door een mail met jouw naam en leeftijd te sturen naar wdoornebosch@cultuurpuntaalsmeer.nl

Foto: Zeefdrukken (eigen foto)

Gepubliceerd: 5 juni 2019 om 7:54 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×