Woensdag 12 juni buitenspeeldag in Oosteinde

Woensdagmiddag 12 juni tussen 13.00 en 17.00 uur is het weer Bobbie’s Buitenspeeldag op de speelvelden in de Snoekbaarsstraat in Nieuw-Oosteinde. De buitenspeeldag is een landelijk initiatief van Jantje Beton en Nickelodeon om kinderen te stimuleren om meer buiten te spelen. Met de buitenspeeldag is de straat voor één dag weer van de kinderen en kunnen ze veilig buitenspelen zonder op auto’s te hoeven letten.

Bobbie’s Buitenspeeldag
Er zijn tal van activiteiten; de kinderen kunnen springen op grote springkussens, muziekworkshops volgen van het Cultuurpunt en nog veel meer. Ook is er een politiebus en een politiemotor te bewonderen. De kinderen krijgen gratis verfrissend water en fruit in het kader van het gemeentelijke Jongeren Op Gezond Gewicht programma.

Voorronde NK knikkeren
Speciaal dit jaar is dat één van de voorronden voor NK knikkeren gehouden wordt op Bobbie’s Buitenspeeldag. Meer informatie is te vinden op www.nkknikkeren.nl

Vrijwilligers
Echter… Bobbie kan dit niet alléén organiseren. De organisatie zoekt nog vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen. Aanmelden kan bij de organisator van het evenement: marielouise.hoes@gmail.com.

Verkeersmaatregelen
De Snoekbaarsstraat wordt op 12 juni ’s middags tussen de Brasemstraat en de Koningsstraat afgesloten voor autoverkeer. De afsluiting is van 12.30 uur tot circa 17.30 uur.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 5 juni 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×