'Door de Mangel' ondervraagt elektricien Mark Dessi

Op Tweede Pinksterdag ontving het team van ‘Door de Mangel’ een vrachtwagenchauffeur die zich in zijn vrije tijd bezighoudt met techniek in de breedste zin des woords. Dave Strampel is bestuurslid van de Aalsmeerse Feestweek en is verantwoordelijk voor alles op technisch gebied. Niet zo lang gelegen heeft hij een maagverkleining ondergaan en is hij 70 kilo afgevallen. “Mijn hele leven is veranderd, is zal ook niet meer hetzelfde worden”, aldus de 258e gast, die zelfs in de feesttent is getrouwd. Na zijn middelbareschooltijd heeft Peter Dol hem onder zijn hoede genomen en monteerde hij meubels en verzorgde de techniek voor Fireball Drive-In, maar kwam Strampel uiteindelijk als chauffeur op een vrachtwagen terecht.

Ook Dave heeft weer een nieuwe schakel aan de ketting toegevoegd. Komende maandag ontvangen presentatoren Mylène en Elbert Huijts om 19.00 uur de beste vriend van Dave. Als 259e gast schuift elektricien Mark Dessi aan in de studio. Mark onthoudt al zijn technische kennis in zijn hoofd. Dave is erg benieuwd hoe hij dat toch voor elkaar krijgt. Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Dessi, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: vlnr: Elbert, Mylène en Edgar

Gepubliceerd: 12 juni 2019 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×