Fietsschouw Dorpsraad Kudelstaart

Traditiegetrouw houdt de Dorpsraad Kudelstaart op de laatste bijeenkomst voor de zomer de fietsschouw, dit jaar op maandag 24 juni. Er wordt verzameld om 19.30 uur bij Oevers aan de Kudelstaartseweg. Na een kop koffie vertrekt de groep rond 20.00 uur voor een fietstocht door Kudelstaart. Diverse plekken worden bezocht die het afgelopen jaar aan de orde zijn geweest tijdens de dorpsoverleggen.

Omstreeks 21.30 uur eindigt de fietsschouw weer bij Oevers waar we onder het genot van een drankje nog even napraten. De Dorpsraad hoopt vele Kudelstaarters op de fiets te ontmoeten. Heeft u een tip waar in ieder geval even langs gefietst moet worden omdat u ons iets wilt laten zien waar u blij van bent geworden of waar u zich zorgen over maakt? Laat dat dan even weten er wordt er gekeken of het opgenomen kan worden in de fietsroute.

Foto: Fietsschouw van 2018 (eigen foto)

Gepubliceerd: 17 juni 2019 om 7:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×